Erop uit met GVL

Ieder jaar organiseert GVL een kampweekend of een dagje uit voor al onze leden. Dit is altijd een zeer gezellige aangelegenheid voor zowel de meiden als onze leiding.

Het programma van het kampweekend bestaat onder andere uit verschillende spelletjes, speurtochten, gezellig eten met elkaar, zwemmen (als het weer het toelaat) en natuurlijk de bonte avond. Er is voldoende ruimte voor vrije tijd zodat de meiden even iets voor zichzelf kunnen doen. Tijdens het kampweekend wordt ook altijd een training georganiseerd in een volledig ingerichte turnhal.

Het kamp heeft vorig seizoen plaatsgevonden in het weekend van 5, 6 en 7 oktober op vakantieboerderij “De Putte” in Hoogeloon. Het plan is om volgend seizoen weer een kamp te plannen. We houden jullie hierover op de hoogte

Het stond op de planning om voor dit seizoen een dagje uit te organiseren voor de leden. Helaas is dit niet meer mogelijk in verband met de corona-crisis. Uiteraard houden jullie dit wel tegoed en gaan we dit na de zomervakantie alsnog plannen.

De selectiegroepen gaan skiƫn, tuben en lekker wat eten. Dit uitje is al geboekt, alleen de datum staat nog niet vast. Zodra het weer mogelijk is om uitjes met groepen te organiseren gaan we een nieuwe datum prikken.

Ook voor de recreatiegroepen wordt een dagje uit gepland. Waar zij naartoe gaan is nog niet bekend. We zoeken nog 2 enthousiaste ouders die de organisatie van deze dag op zich willen nemen. Wilt u meehelpen? Laat dit dan even weten bij een van de trainers of het bestuur!