Proefles

LET OP: in verband met het coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om een proefles te doen. Je kunt je wel via de mail alvast aanmelden, wij nemen dan contact op zodra we de trainingen weer kunnen hervatten.

Turnen 3e en 4e divisie

Heeft uw dochter al enige ervaring met turnen en is zij voorheen in minimaal de 4e divisie uitgekomen? Dan is het mogelijk om aan te melden voor een proefles in een van onze selectiegroepen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@gvlombardijen.nl met de volgende gegevens: naam en geboortedatum van uw dochter, het niveau of divisie waarop zij turnt/geturnd heeft en naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een proefles.

Recreatieturnen

Vanaf heden is het weer mogelijk om je aan te melden voor een proefles recreatieturnen! Na de zomervakantie hebben we op zaterdagochtend een nieuwe les op ons rooster kunnen zetten en bij voldoende aanmeldingen gaan we dit uitbreiden naar meer uren. Aanmelden is mogelijk voor meisjes geboren in 2010 of later.

Wilt u uw dochter aanmelden voor een gratis en vrijblijvende proefles? Stuur dan een mailtje met de naam en geboortedatum van uw dochter en uw telefoonnummer naar info@gvlombardijen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een proefles.