Sponsoring van turnvereniging GVL

Als turnvereniging is het moeilijk om met alleen de contributie de vereniging draaiende te houden. Daarom zijn sponsors hard nodig. De gemeente subsidieert steeds minder en natuurlijk willen wij onze materialen, toestellen én onze leiding op goed niveau houden en leuke dingen met de kinderen blijven doen.

Sociale functie GV Lombardijen

Gymnastiek Vereniging Lombardijen is actief in het hart van Rotterdam-Zuid. Vanuit de wijk Lombardijen en alle wijken daaromheen, zoals Charlois, Vreewijk, Beverwaard, Pendrecht, Zuidwijk en ook vanuit de gemeente Barendrecht en Oud-Beijerland komen kinderen bij ons turnen.
Onze leden zijn een afspiegeling van de samenleving in de wijken rondom onze turnzalen. Kinderen vanaf 5 jaar met verschillende culturele achtergronden sporten samen met heel veel plezier bij GVL. GVL zorgt er voor dat kinderen in deze wijken meer bewegen en draagt daarmee bij aan de gezondheid van onze leden.

Door de prettige sfeer die er binnen de vereniging heerst, wordt er veel gedaan door ouders en andere vrijwilligers. Dit is onder andere terug te zien bij onze jaarlijkse onderlinge wedstrijd.

Wat kan Gymnastiekvereniging Lombardijen u bieden

Vanzelfsprekend willen wij, GV Lombardijen, iets voor u als sponsor terugdoen. Wij willen iedereen laten zien dat u door uw sponsoring GV Lombardijen een warm hart toedraagt.
Hieronder wat voorbeelden.

Uw bedrijfsnaam en logo worden vermeld op de website van GVL

We plaatsen een directe link naar uw website.
Uw bedrijfsnaam wordt genoemd in de nieuwsbrief die we een aantal keer per jaar versturen naar onze leden.
Indien gewenst kunt u onze leden een kortingsactie aanbieden waarmee u ouders met kinderen bereikt in Rotterdam-Zuid.

Welke vormen van sponsoring zijn er mogelijk

We zijn als vereniging blij met iedere vorm van sponsoring. Bedrijven en particulieren kunnen sponsoren met contant geld. Voor bedrijven is het ook mogelijk om bijvoorbeeld trainingspakken te sponsoren voor onze turnsters. De sponsoring kan plaatsvinden in vele vormen. Wij denken dat er altijd wel een vorm van sponsoring is, die u past.

Neem contact met ons op!

Als u of uw bedrijf graag iets wil bijdragen aan de grootste turnvereniging in Rotterdam-Zuid neem dan contact met ons op via info@gvlombardijen.nl om te overleggen over de mogelijkheden.