Verenigingskleding

Trainingspakken

Nieuwe trainingspakken voor GVL!

Onze huidige trainingspakken gaan alweer een behoorlijke tijd mee en helaas is dit model ook niet meer te bestellen voor onze nieuwe leden. Tijd voor iets nieuws dus! De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het uitzoeken van nieuwe trainingspakken, zodat alle dames (en natuurlijk ook de trainers!) op wedstrijden netjes voor de dag kunnen komen. Het nieuwe pak wordt op de foto geshowed door ons model. Op de rug van het jasje wordt het logo van GVL gedrukt. Wij zijn er heel blij mee, wat vind jij ervan?
Het pak gaat 45 euro kosten voor kindermaten, en 50 euro voor volwassen maten. GVL betaalt 10 euro mee, dus de ledenprijs komt dan op 35 euro (kinderen) of 40 euro (volwassenen).
Het trainingspak is verplicht voor dames die meedoen aan door de KNGU georganiseerde wedstrijden. Uiteraard mag iedereen een pak kopen, ook als je geen wedstrijden doet.
Op dit moment inventariseren wij hoeveel pakken we gaan bestellen bij de eerste order. Zou je bij je trainer willen aangeven of je een pak wilt kopen? In de zaal aan de Moliereweg kun je de voorbeeldpakken passen om te kijken welke maat je nodig hebt.

Turnpakjes

Onze verenigingskleding is te koop bij Sport Emotion aan de Pesetastraat 72 in Barendrecht.

Selectiepakjes met lange mouwen: pakje Sevilla basis zwart-blauw € 83,-

Recreatiepakjes zonder mouwen: pakje TS Salerno zwart-blauw € 53,-

De turnpakjes zijn verplicht op de wedstrijden en we raden aan deze alleen te gebruiken voor de turnwedstrijden zodat de pakjes mooi blijven.